Service pakketten

 

Logeert u in appartement Bodhi of in de DogLogHomes dan kunt u bij ons een aantal pakketten bestellen die u verblijf geriefelijker kunnen maken.

Borrelpakket:
Na een lange reis komt u aan in een van onze geriefelijke DogLogHomes of Appartement Bodhi. Bij binnenkomst in uw gezellige en sfeervolle DogLogHomes, die van alle luxe is voorzien staat er in de winter een korf met hout klaar voor de houtbrander zodat u gezellig een vuurtje kunt maken en lekker op de bank kunt ploffen en bij appartement Bodhi gezellig bij kaarsverlichting genieten van de rust. Of u gaat in de zomer lekker op het terras relaxen in een lounge stoel. Wat er dan nog mist is een heerlijk glaasje Oostenrijkse wijn en een lekker borrelhapje. U kunt dit bij ons bestellen en wij zorgen dat dit bij aankomst voor u klaar staat.

Wat zit er in het borrel pakket:
1 klein flesje rode en 1 klein flesje witte wijn (Rode Zweigelt / Witte Gruner Veltliner)
1 flesje fris

gemixte borrelhapjes (nootjes, worstjes, kaasjes en olijven)

Prijs: € 20,00 voor 2 personen

(natuurlijk is het mogelijk i.p.v. wijn, bier of frisdrank te bestellen of als extra drankjes bij het Basispakket)

 
Service pakketten
 
BBQ: (alleen in de zomermaanden vanaf zondag tot vrijdag avond)
Wij zorgen dat er tussen 17.00 en 18.00 uur kolen, aanmaakblokjes en barbecue aanwezig is, Er staan dan schalen in de ijskast met allerlei lekkers voor op de bbq. Er staat een lekkere salade,  sauzen en stokbrood met kruidenboter op tafel. (Ook voor vegetariërs is er voldoende lekkers). Ook voor vegetariërs is er voldoende lekkers.
 
Service pakketten
 

Gourmet/fondue pakket: (wij gebruiken zoveel mogelijk biologisch vlees in de pakketten)

LET OP: op zaterdag is het niet mogelijk om een pakket te bestellen en op zondag is het alleen mogelijk om een vlees of kaas fondue pakket te bestellen. De rest van de week kunnen alle pakketten

U kunt deze week lekker een avondje uitgebreid thuis eten zonder dat u daarvoor veel hoeft te doen.

De keuze:

Gourmet avond: Wij zorgen dat er tussen 17.00 en 18.00 uur een gourmet set en heerlijk eten aanwezig is, schalen die gebracht worden zijn opgemaakt met vlees en vis, een lekkere salade, sauzen, stokbrood met kruidenboter en wat rauwkost. Prijs: € 30,00 voor 2 personen
Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.

Kaas raclette: Wij zorgen dat er tussen  17.00 en 18.00 uur een gourmet set en heerlijke kaas  aanwezig is, een lekkere salade, aardappelen aanwezig zijn, sauzen, stokbrood met kruidenboter en natuurlijk lekkere augurken en uitjes op tafel staan en bovenal overheerlijke Raclette kaas.

Prijs: € 27,50 voor 2 personen
Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.

Vlees of Kaas fondue:  Wij zorgen dat er tussen  17.00 en 18.00 uur een kaas of vlees fondue pan en heerlijk eten aanwezig is, een lekkere salade,  sauzen, stokbrood met kruidenboter en naar keuze  goede pakken kaasfondue of het vlees op schalen in de ijskast staat

Prijs vlees fondue € 29,50 voor 2 personen
Meerprijs vanaf 3e persoon: € 12,50 p.p

Prijs kaas fondue € 22,00 voor 2 personen
Meerprijs vanaf 3e persoon: € 8,00 p.p

 
Service pakketten Service pakketten Service pakketten
 

Linnenpakket:
Heeft u al een volle auto dan is het mogelijk een laken pakket te bestellen. Bij aankomst liggen er 1 grote en een kleine handdoek p.p. klaar voor uw verblijf en ligt er in het huis een linnenset voor u klaar. Komt u 2 weken dan is het natuurlijk mogelijk een nieuwe handdoeken set te vragen in het midden van uw verblijf.

Prijs linnenpakket: € 15,00 p.p.

 
Service pakketten
 

Naast deze pakketten is het mogelijk Barf vlees te bestellen voor de hond (kijk even onder het blokje barf) en natuurlijk is het mogelijk allerlei honden wandelactiviteiten te boeken of via ons Raften, Canoying  of parapente te boeken.

Mocht u een van deze pakketten bestellen dan moet u dit even aangeven op uw reserverings formulier

Terug naar boven