Nieuwe DogMountainInn

 
DogWalkTrail heeft het voor sommige van jullie bekende pension Mühlbachhof gekocht van Inge en vanaf december is dit onze nieuwe en definitieve DogMountainInn. Het pand is omgebouwd tot meerdere appartementen en een aantal pensionkamers.

De DogMountainInn is eigendom van Bianca en François van het bedrijf DogWalkTrail.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
Het beheer komt in handen van Alexandra en haar vrouw Irma (die sommige van jullie al kennen van de vorige DogMountainInn) Zij zullen ook in het gebouw wonen en daarnaast zullen Alexandra en of Irma ook achter de bar staan en Alexandra zal ook af en toe activiteiten begeleiden.

Bistro: Alexandra en Irma runnen in de bar samen ook een   gezellige bistro. Ze bieden daar een aantal dagen per week heerlijke maaltijden aan en je kan er lekkere koffie krijgen. Op sommige dagen is er een choco of juice bar en we hebben een echte honden bar natuurlijk! De naam voor de bistro wordt Sky’s Vergnügen vernoemd naar hun hond Sky.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
De nieuwe DogMountainInn is  helemaal op honden en hun baasjes gericht. Voor de honden wil dat zeggen hond vriendelijke vloeren, echte hondenplekjes, volledig omheinde  tuin, leuke speel en honden badplaats, doggy daycare, massages voor de honden, stukje van het hondenwinkeltje  en nog meer leuke hondenitems.

De verbouwing is te zien via: https://myalbum.com/album/3aOcm9F9imcs

De appartementen:
-Appartement Bodhi’s Alpenglück  waar je het gevoel hebt in een almhut te logeren. (4 personen)
-Appartement Spirit of the mountain Utah waar je je echt in de bergen voelt  (4 tot 6 personen in combinatie met studio Sesi)
-Appartement Tikaani’s treehouse staat volledig in het teken van bomen (2 personen)
-Appartement Bucks “Wild West” geeft het idee van het wilde westen (2 tot 4 personen)
-Studio Sesi Snow.  Sesi betekent sneeuw dus thema witte sneeuw wereld is sterk aanwezig (2 personen allleen icm met appartement Utah te huur)

Pensionkamers:
-Soma’s iglo In de iglo staat alles in het teken van koude “Noorden” en de iglo’s en sledehonden (2-4 persoons kamer)
-Ealuk ’s tipi staat geheel in het teken van Indianen met hun tipi’s en kano’s. (hoort bij appartement Bucks wordt alleen als pensionkamwer gebruikt in groepsweken)
-Wolf Den zegt het al, het hol van de Wolf geeft alles weer met wolven. Deze kamer is deels in de verhuur en wordt deels gebruikt voor personeel van het DogWalkTrail Nederland en Belgie team welke ons regelmatig komen versterken. (2 persoonskamer)

Overige ruimtes:
-Doggy Day Care Kiko:
  
De woonruimte van Irma en Alexandra grenst direct aan de doggy day care. Ook voor diegene die de dames nodig hebben is het dus zoeken naar appartement Kiko.

In de doggy day care ruimte zullen de honden worden opgevangen die niet alleen kunnen blijven op hun kamer of in het appartement. Hier zijn ze samen met eventuele andere oppashondjes en zal er op hun worden gepast door DogWalkTrail. De doggy day care moet altijd vooraf worden aangevraagd en is mogelijk voor maximaal 3 dagen in de week. Uitlaat service is ook mogelijk.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
In de doggy day care ruimte is ook een leesruimte waar dus gezellige stoelen staan en een lees lamp en boeken kast met allerlei leesvoer voor hondengekken maar natuurlijk waar je ook andere boeken kunt lezen of lenen. Voor alle boeken die niets met honden te maken hebben is er een aparte kast. In deze kast kun je een boek uitzoeken en meenemen naar je appartement of kamer of de lounge natuurlijk. Indien het boek nog niet uit is mag je het wat ons betreft mee naar huis nemen. We verwachten dan dat je zelf ook weer een boek achter laat. Zo hebben we elke keer weer nieuwe boeken voor de gasten om te lezen.

De informatie boeken over honden, hondengedrag en wolven willen we wel graag in het pand houden dus die graag aan het einde van de week weer terug zetten.

Massage ruimte:

Tanja zal op aanvraag naar de DogMountainInn komen om de honden te masseren. Tevens kan Tanja ook mensen masseren. Dit kan op je eigen kamer of in je appartement maar we zullen ook zorgen dat dit in een speciale ruimte kan. Tanja is een Nederlandse dame en ook de opleiding tot Bergwanderführer heeft gedaan en die soms als freelancer bijspringt.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
Bistro Sky’s Vergnügen:

Sky neemt je mee in de bistro voor lekker hapjes en een drankje of de lekkere choco corner en op sommige dagen cocktail hour met heerlijke  cocktails. (zowel met als zonder alcohol) Natuurlijk ook heerlijke hapjes voor de hondjes.

We bieden in de bistro “Sky’s Vergnügen” voor onze eigen DogWalkTrail gasten lekkere maaltijden met keuzes uit vegetarisch, niet vegetarisch en veganistisch eten. Het eten zal  veel met streek producten zijn en de maaltijden zullen met lokaal (scharrel)  vlees worden klaar gemaakt.

The Lounge:

In de Lounge is het mogelijk om lekker te ontspannen bij een haardvuurtje of lekker te genieten van hapje of een drankje. In de lounge kamer zijn leuke hoekjes en staan heerlijke hondenbedjes maar ook mooie ingebouwde benches zodat ieder hondje er toch bij kan zijn.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
DogWalkTrail Café:

En eindelijk krijgt François het gedroomde DogWalkTrail Café waar hij probeert toch zeker 1 x in de week een muziekje te draaien. De bar bevindt zich in Sky’s Vergnügen en de bar zal ook een onderdeel zijn van de bistro.

Natuurlijk komt er een heerlijke speeltuin voor de honden, leuke middagen met o.a. hondenkoekjes bakken en honden spelen en af en toe een film avond met leuke films waar honden een rol spelen, voor de kids zullen we leuke thema weken aanbieden met indianen, houthakkers en halloween activiteiten.
   
We hopen jullie in 2018 te mogen verwelkomen in onze nieuwe DogMountainInn
 
Nieuwe DogMountainInn
Terug naar boven