Appartement Bodhi

 
VANAF 1 november 2017 zal appartement Bodhi zich verplaatsen naar onze dogmountain inn. Daar zullen we 1 van de pension kamers ombouwen tot een appartement. Het appartement zal Bodhi's AlpenGluck gaan heten. Met een eigen kleine tuin, terras en toegang tot een hele grote gezamenlijke tuin. Meer is straks te vinden onder dogmountaininn.eu onder kopje Bodhi's AlpenGluck.
 
DogWalkTrail heeft in Walchen (gemeente Piesendorf gelegen vlakbij de skigebieden van Zell am See en Kaprun en Nationaal Park Hohe Tauern) sinds 2003 een Canadese blokhut. Onder deze blokhut hebben wij een comfortabel 4-persoons hondvriendelijk appartement gebouwd. Het bevindt zich midden in het dorpje Walchen.

De naam Bodhi staat voor onze vroegere bijna 11 jaar oud geworden Akita Inu.
 
Appartement Bodhi intro
 
Het appartement ligt op 10 minuten rijden van de liften in Kaprun en Zell am see. En 5 minuten van de skipiste kaprun, op 5 minuten loop afstand van een restaurant waar honden meer dan welkom zijn en er zijn vele wandelroutes die direct vanuit het appartement starten. Voor aan de weg kun je s ’morgens bij het lokale winkeltjes vanaf 07.00 uur al broodjes halen.
 
Appartement Bodhi intro
 
Wij wonen met ons zoontje Nuka  en dochtertje Levi en onze 3 Malamutes Utah en Tikaani en Sesi al behoorlijk wat jaren in het gezellige dorpje Piesendorf. We hopen dat jullie net als wij ook komt genieten van de Oostenrijkse omgeving. Met een klein goed afgesloten stukje tuin en een heerlijk terras is Bodhi een fijne plek om te genieten van een heerlijke vakantie met de hond. Al onze accommodaties zijn volledig ingesteld op honden (zie ook onze DogLogHomes.com en appartementen in de DogmountainInn.eu).

Foto’s van het appartement zoals het nu is: myalbum.com/album/6QwoaWpfayk9
 
Appartement Bodhi intro
 
VANAF 2018 ZAL ER EEN  SLAAP-KAMER MINDER ZIJN IN HET APPARTEMENT. DE BODHI KAMER ZAL VERVALLEN EN IN DE WOLVENKAMER KOMT EEN EXTRA BED MET EEN AFSCHEIDING.
INFORMEER NAAR DEZE VERANDERING EIND 2017.
 
Appartement Bodhi intro
Terug naar boven