Een greep uit het gastenboekje van gasten
op vakantie bij DogWalkTrail
die verbeleven in Appartement Bodhi

 

Marielle en Matteuz:

(Zij zijn samen met Jinx al een paar keer bij DogWalkTrail geweest. Inmiddels zijn ze nu ook al een keer met Sadie bij ons geweest en aankomende winter komen ze weer voor de 4de keer.)

We zijn een week naar Oostenrijk geweest naar appartement Bodhi van DogWalkTrail. Het appartement is super, lekker ruim, gezellig en schoon. Bianca van DogWalktrail heeft ons leuke wandelroutes aangewezen, dat was wel nodig want toen we er net waren wisten we nog niet gelijk waar we heen moesten voor een mooie wandeling. In de winter zijn ook niet alle zomer wandelpaden gemakkelijk begaanbaar van wegen alle sneeuw en ijs. Wel een reden om er zeker ook een keer in de zomer naar toe te gaan (wat we zeker gaan doen). De eerste dag hadden we helaas regen maar gelukkig was het maar 1 dag en hebben we nog hele zonnige dagen gehad.

 
reacties appartement Bodhi

Jinx heeft het ook super naar zijn zin gehad, hij had helemaal geen moeite met het beklimmen van de bergen in tegenstelling tot zijn vrouwtje :-). Hij vond het allemaal machtig mooi en heeft echt van genoten. Hij mocht ook mee in de gondel de berg op (Schmitten 2000m) en heeft lekker gek gedaan in al die sneeuw. Hij heeft schoentjes aan gehad die na 3 dagen al helemaal versleten waren, ze waren wel goed voor in de sneeuw maar voor het berg beklimmen waren ze niet echt geschikt. Als we uit eten gingen mocht hij lekker mee want als we op vakantie zijn blijft hij het liefst de hele dag bij ons in de buurt. We  hebben ook nog skiles gehad van Francois, en Bianca heeft op de piste op Jinx gepast. Alles bij elkaar was het een hele leuke vakantie en we gaan zeker nog een keer terug. We hebben natuurlijk veel foto's gemaakt, ik zal niet alle 300 foto's plaatsen maar wel een mooie selectie.

Deze zomer zijn we bijna 2 weken naar Oostenrijk geweest om eens te kijken hoe het daar in de zomer is. De eerste week zaten we weer in appartement Bodhi. Daarna zijn we nog 5 dagen in Landhaus Flatscher om de hoek geweest.
We hebben het er heel goed naar ons zin gehad, Oostenrijk is echt een aanrader voor wandel vakanties in de zomer. Er zijn meer dan genoeg mooie wandelroutes en alles is perfect aangegeven. GPS heb je daar eigenlijk niet nodig. Ook zijn er genoeg restaurants waar je de hond mee kunt nemen en dat is altijd beter als koken. ;-)

Onder de onderstaande link zijn prachtige foto’s van Jinx te vinden in de zomer en in de winter.

www.freewebs.com/jinx_amstaff/oostenrijkzomer2008.htm en
www.freewebs.com/jinx_amstaff/oosterijkwinter2009.htm

Mijn vakantie (Elska en Masha):

Zaterdag 11 juli gingen wij (mijn baasjes John en Janny, onze andere hond Elska een IJslandse Hond en ik Mascha een Groenendaeler) na al een week Zuid-Frankrijk en een week Italië, voor nog een week naar Piesendorf in Oostenrijk.

Groot was mijn blijdschap bij aankomst toen bleek dat wij onder de Canadese blokhut Bodhi mochten verblijven. Wat een ruimte. Elska en ik hadden een eigen tuin om in te spelen en op de banken lagen kleden en daar mochten wij gewoon op liggen. Ook stonden er nog 2 hondenmanden met heerlijke kussens erin dus we hadden keuze genoeg om een lekker plekje uit te zoeken. Mijn blijdschap werd nog groter toen bleek dat het Elska en mijn week zou worden en dat onze baasjes ons een keer moesten gaan volgen. We kregen zelfs allebei een nieuw speeltje van Bianca en François, dit zijn de eigenaren van de blokhut en zij organiseren ook deze weken voor de honden. Als je nu nieuwsgierig wordt moet je maar eens naar hun site gaan www.dogwalktrail.com

 
reacties appartement Bodhi
Meer is te lezen bij ervaringen over oostenrijk 2008
 

Familie van Aerschot:

Voel je onmiddellijk thuis!

Appartement Bodhi hebben we zien groeien vanuit de bouwput. Het beloofde een tweede thuis te worden, met alle luxe die je tijdens een vakantie nodig hebt. Ruim van binnen, zachte kleuren, een aangename inrichting, alles voorzien voor een verblijf met de hond(en), een terras en een afgescheiden tuin om te genieten van het prachtige weer, voldoende parkeermogelijkheden. De plannen van het appartement werden werkelijkheid. We hadden de eer en het genoegen om het afgewerkte appartement Bodhi in te wijden en officieel te openen. Ondertussen hebben we er 17 vakantieweken, zowel in de winter als de zomer, opzitten. Het is een tweede thuis geworden, als uitvalsbasis naar talloze wandelgebieden en skipistes, met een broodjesservice aan huis, indien gewenst. Onze Duitse doggen Zino en Egor, onze Shelties Vita en Xanto en onze Chowchow Febea zijn (waren) dezelfde mening toegedaan.  We kijken uit naar ons volgende verblijf. Stamgast-familie Van Aerschot

reacties appartement Bodhi
 

Marc en Marian met Inuq

Hoi wij (Marc, Marian en onze Alaskan Malamute) zijn in augustus 2009 naar Piesendorf geweest. Wij hebben daar genoten van de luxe van appartement Bodhi en de gastvrijheid van Bianca en François. Omdat we sinds een paar maanden een Malamute hebben, hebben we gezocht naar een vakantie waar de hond ook mee kon en al snel kwamen we bij DogWalkTrail uit (via een advertentie in het malamuteblad). En hier hebben we geen spijt van. Als je ’s morgens wakker wordt zijn de verse broodjes al bezorgd. Lekker ontbijten aan de grote tafel of als het goed weer is lekker buiten aan de picknicktafel. En daarna lekker met je hond de natuur in. Wij zijn samen met DogWalkTrail naar de Kitzsteinhorn, de Krimmler Wasserfall en het Rauriser Tal geweest. Niet allemaal op een dag hoor. Het appartement is voorzien veel luxe als je thuis niet hoeft af te wassen waarom dan wel op vakantie of als je een lekkere lasange schotel wilt maken na dag wandelen is het geen probleem, de keuken is voorzien van alle luxe. Maar als je niet wilt koken is dat ook geen probleem in de buurt zijn genoeg restaurants waar je samen met je hond kunt genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid. Daarna lekker een kopje koffie in je eigen omheinde tuin waar de hond(en) ook lekker kan (kunnen) ravotten. En wij lekker genieten van het mooie uitzicht want mooi is het er zeker. Na een vermoeiende dag is het fijn om in een van de drie ruime slaapkamers met goeie bedden te gaan slapen en de volgende dag weer genieten. Wij zijn na een weekje DogWalkTrail en ons verblijf in Bodhi een beetje DWT verslaafd. Toen we zaterdags thuis waren om 21.30 hadden we om 22.30 al weer twee vakanties geboekt. Want we willen Piesendorf ook in de sneeuw zien en met DWT naar de Ardennen lijkt ons heel leuk.

Groetjes Marc, Marian en een knuffel van Inuq
en misschien zien we elkaar een keer tijdens een vakantie met DWT.

reacties appartement Bodhi
 

Stephanie met de 3 icies en Jeannette met Bo

Het waren 14 top dagen, heel familiair. Ik voelde me net thuis bij jullie en in appartement Bodhi. Bedankt en tot de volgende keer.

Stephanie en de icies.

Bo en ik hebben weer een heerlijke vakantie gehad. Ik ben nog steeds blij dat ik 1,5 jaar geleden heb besloten mee te doen aan het Bodhi kano weekend. Nu 5 x ardennen en 1 x Groningen en nu 3 weken Oostenrijk gaat het nog steeds niet vervelen en kom ik met veel plezier. Over 9 weken kom ik weer naar de alleenreizende week.

Jeannette met Bo

reacties appartement Bodhi
 

Paul en Alexandra en Demi

(Bijna ieder jaar kwamen zij met Beau maar helaas is hij overleden. Het verhaaltje is een stukje van hun 2de vakantie in Oostenrijk maar hun 1ste keer in het appartement Bodhi . Nu kwamen zij vorig jaar voor het eerst met de labrador Yego en hun kleine dochtertje Demi van nu bijna 2. )

Bedankt voor alle schitterende wandelingen. Het was een schitterende week met perfect weer. We zijn ook nog naar de Weissee geweest maar helaas was het mistig en hebben we niets gezien.  Wat een schitterend appartement, echt perfect.

Heel veel groetjes Paul en Alexandra en een poot van Beau

reacties appartement Bodhi
 

Remko en Finny met gezin

We hebben het heel gezellig gevonden om de feestdagen hier in dit prachtige appartement te vieren. Lekker ruim, sfeervol ingericht en met een schitterend uitzicht  wat kun je nog meer wensen. Leuke bovenburen, mooie omgeving en natuurlijk sneeuw. We hebben heerlijk met de honden gewandeld en Fabienne vond het ook heerlijk en heeft aardig wat op de slee gezeten.

We verheugen ons erop volgend jaar weer terug te komen

Groetjes Remko en Finny en Fabienne met Bo, Zoe en Joy

 
reacties appartement Bodhi
 

Johnny en Mandy met Dempsey, Indi en Starsky

(dit is een stukje van Johnny en Mandy toen ze voor de 1ste  keer kwamen met 3 hondjes en inmiddels zijn ze al 3 keer met de kids gekomen en inmiddels 4 honden waaronder drie aussies en 1 berner)

We willen jullie bedanken voor deze heerlijke winterweek in jullie heerlijke appartement. We hebben echt het gevoel of we ons dierenhuis een weekje verplaats hebben van Zeeland naar Piesendorf. Heerlijk ontspannen. We beloven dat we de kids ook gaan laten genieten van jullie gezellige appartement. We zullen alle data mee naar huis nemen en uitzoeken wanneer dit heerlijke plekje weer een weekje van ons mag zijn. Nogmaals bedankt voor de theezakjes, peper en zout, de Hollandse koffie, de zachte dekens, de lekkere hondenbotten, de gezellige hondenpraatjes en nog veel meer.


Groetjes Johnny en Mandy met Dempsey, Indi en Starsky

reacties appartement Bodhi
 

Suzanne en Eric met Nozem en Sjefke (inmiddels is Tapas erbij gekomen)

(1 x een reis gewonnen en inmiddels komen ze bijna ieder jaar)

Van 17 tot 24 september was het dan zo ver: Eric en ik gingen met de honden een weekje
naar DogWalkTrail in Oostenrijk. Onze prijs hield in dat we een week de beschikking hadden over het DWT-appartement, en een flink aantal activiteiten gingen doen. Aangezien we niet zo getrainde wandelaars zijn (zeker niet in de bergen) hadden we zelf zoiets van: we zien wel wat we wel en niet willen, en laten desnoods de wandelingen voor wat ze zijn.
Maar het zou wat anders lopen... Bianca heette ons welkom toen we na een hele lange en vermoeiende reis (het laatste stuk in de stromende regen) aankwamen in Walchen, een klein gehucht vlakbij Kaprun en Zell am See. Het appartement was echt geweldig, groot en ruim en voorzien van allerlei apparaten, zoals TV, video/dvd, radio-cd-speler, magnetron, oven, vaatwasser en een heerlijke douche (waar onze vermoeide spieren erg veel baat bij hebben gehad die week!). We voelden ons gelijk al thuis, en het klikte goed met Bianca. Dankzij haar hebben we ook de hele week alle wandelingen meegelopen, iets wat zowel Eric als ik van tevoren niet hadden verwacht! Ze heeft uiteraard wel met onze onervarenheid rekening gehouden en waar nodig de wandelingen aangepast, zodat we behalve behoorlijk wat spierpijn de eerste dagen niets negatiefs hebben overgehouden aan het wandelen

Sterker nog, we zijn het er allebei over eens om volgend jaar weer te gaan! Even afhankelijk van de fokplannen en de beschikbaarheid van het appartement natuurlijk, maar we zijn allebei helemaal enthousiast geworden over deze manier van vakantie houden, en kunnen het ook iedereen aanraden.

De honden hebben het ook fantastisch gehad, nog nooit stond de vakantie zo helemaal in hun teken.

Meer over dit verhaaltje is te lezen op de site bij ervaringen.

 
reacties appartement Bodhi
 

Dit was een greep uit het gastenboek van ons appartement Bodhi.

Bent u nieuwsgierig geworden? Boek dan snel een week in appartement Bodhi!

Wie weet tot snel!

Terug naar boven