Doggy day care

 
Het is mogelijk om oppas te boeken voor de hond:
 
Winter:
-De hond kan in zijn/haar appartement of kamer blijven en dan zal hij/zij 4 dagen worden uitgelaten voor een korte ronde en daarna lekker even ravotten en spelen in de tuin met eventuele andere opvang honden.
-Ook is het mogelijk om de hond drie dagen naar de opvang te brengen beneden in de DogMountainInn bij de doggy day care. Samen met andere honden in een gezellige ruimte met hondenbedjes en leuke speeltjes of bij meer dan 3 hondjes in de DMI Lounge.

Tijden uitlaatservice: tussen 12.00 en 13.30

Dagen voor de dagopvang: maandag, dinsdag, donderdag van 09.00 tot 14.00

*Maximaal 4 hondjes per dag in de honden dag opvang. Uitlaat service is altijd mogelijk mocht er geen plaats meer zijn in de dagopvang

*Honden moeten sociaal zijn naar andere honden (als dit niet het geval is, is het wel mogelijk om uitlaatservice te boeken

*loopse teven kunnen niet worden opgevangen in de doggy day care. (als dit wel het geval is, is het wel mogelijk uitlaatservice te boeken)

Kosten uitlaatservice: € 20,00 per dag per hond (maximaal 4 dagen)

Dagopvang: € 25,00 per dag per hond (maximaal 3 dagen)

Meerdere honden per roedel prijs in overleg
 
Zomer:
Op aanvraag is het mogelijk om 1 dag een dag oppas of uitlaat service te boeken voor de hond voor als je een dag bijvoorbeeld de oude stad Salzburg in wilt of een andere bezienswaardigheid wilt bezoeken.
 
Doggy day care
Terug naar boven