DogMountain Experience zomer pakket

 
Bij een appartement kan je ook al vooraf een wandel/activiteiten pakket boeken. Inclusief in de prijs van het appartement is al 1 introwandeling op zondag. Mocht je meerdere activiteiten willen dan is het mogelijk om nog 3 dagen activiteiten bij te boeken.
 
DogMountain Experience zomer pakket
 
Een zomer wandelpakket houdt in:

-op zondag of maandag intro wandeling (al inclusief dus)
(Deze eerste wandeldag is een gemiddelde wandeling waar de honden in eerste instantie het eerste stuk aangelijnd lopen. Als de honden onder elkaar goed gaan dan zullen we de honden waar mogelijk los laten lopen. Let wel het los laten lopen van de honden is altijd op eigen verantwoording)
-een zelfstandige oriëntatieloop (uitgeschreven wandeling die je op eigen gelegenheid kunt doen)
-Een dag wandeling met gids (kan in 2 niveaus) dat is een rode of een blauwe wandeling.
-Een halve dag wandeling (is een blauwe tot lichtrode wandeling)
 
Prijs: á 65,00 p.p. (exclusief vervoer en evt. tickets voor gondel/entree)
 
DogMountain Experience zomer pakket
 
Meerijden met de DogWalkTrail bus is mogelijk (indien plaats beschikbaar en mits de hond(en) sociaal zijn) Meerijden kost á 3,00 per persoon per dag.
 
DogMountain Experience zomer pakket
 
Niveau van de wandelingen:
 
Blauw: Dit is voor iedereen met een normale conditie prima te doen, vlakkere wandelingen, weinig of kort stijgen of alleen maar dalen. Mocht je heel slecht zijn in stijgen is het beter te kiezen voor vlakkere wandelingen en wandelingen waar alleen zal worden gedaald.
 
Rood: Meer stijgen en dalen en kan een langere wandeling zijn maar is voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
 
Donker rood/zwart: Wandelingen waarin men redelijk lang moet stijgen en dalen of het is een wandeling die op een behoorlijke hoogte plaats vindt, op een moeilijke ondergrond (zoals smalle paden met veel (losse) stenen)  of lang is. Een goede conditie is voor baas en hond vereist en de hond moet goed aan de lijn kunnen lopen omdat op deze wandelingen het niet verantwoord is om de hond los te laten lopen.
 
Er bestaan ook nog technische moeilijke zwarte wandelingen maar deze zijn alleen met een privé gids te boeken.
 
DogMountain Experience zomer pakket
 
Heb je een minder goede conditie of heb je medische klachten dan zijn er genoeg activiteiten of wandelingen zelfstandig te doen. Info bij DogWalkTrail of de beheerder van de DogMountainInn.
 
Er is ook een mogelijkheid tot een cursusdag bergwandelen met je hond in de bergen. Deze dag vindt plaats op maandag zodat je er de gehele week profijt van hebt. We vragen je deze dag wel vooraf aan te vragen. Dit is ter plaatse aanvragen niet mogelijk vanwege het theorie gedeelte.
 
Als bergwandelgids zijn wij verantwoordelijk te checken of uw kleding/schoeisel voldoet aan de eisen van de wandeling. Indien nodig kunnen wij deelnemers die niet voldoen aan deze eisen weigeren op de wandeling. Verplicht op onze wandelingen zijn goede enkelhoge wandelschoenen (minimaal categorie B), regenkleding en wandelbroek (GEEN spijkerbroek).
Terug naar boven