DogMountain Inn Oostenrijk | Pension kamer de Wolf Den

Pension kamer de Wolf Den

 
Wolf is de husky van de beheerders Alexandra en Irma. Tsja, de foto zegt het al. Ook wolf stamt af van een echte wolf dus hoe leuk is het dan om een kamer te kunnen vernoemen naar Wolf met als thema Wolven. The Wolf Den betekent het hol van de wolf dus we maken er een gezellig holletje van.
 
Pension kamer de Wolf Den
 
Deze kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. De kamer zal in combinatie met kamer Chinua aan de overkant van Wolf vaak gebruikt worden voor personeel van DogWalkTrail. Er zal honden en mensen massages worden gegeven door onze freelance medewerkster Tanja (ook officiële bergwandelgids bij ons) en door de Engelse Amanda Jones. Deze kamer zal in sommige weken ook gebruikt worden als er een extra kamer nodig is of tijdens de groepsreizen. Er staan 2 enkele bedden.

Foto’s van de Wolven kamer: https://myalbum.com/album/wBBWUBHD2XaX

De kamer heeft een klein balkon en douche en wc in de kamer. Natuurlijk heeft deze kamer een leuk honden-bed en waterbakken voor onze 4-benige gasten.
 
Pension kamer de Wolf Den
 
De kamer heeft tv en gratis Wifi.

Je kunt gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.

Prijs: € 215,00 per persoon per week (inclusief ontbijt). Exclusief 1x schoonmaakkosten € 40,00 en

€ 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt maandag) van maximaal 2 1/2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingen (is natuurlijk niet verplicht)
 
Pension kamer de Wolf Den
Terug naar boven