DogMountain Experience winter-pakket

 
Bij een appartement kan je ook al vooraf een wandel/activiteiten pakket boeken. Inclusief in de prijs van het appartement is al 1 introwandeling op zondag. Mocht je meerdere activiteiten willen dan is het mogelijk om nog 3 dagen activiteiten bij te boeken.
 
DogMountain Experience winter pakket
 
Een winter wandelpakket houdt in:
 
(De winter activiteiten zullen in principe op vaste dagen plaats vinden. Mocht er niet voldoende  sneeuw liggen zullen we een wandeling maken zonder sneeuwschoenen)
 
-op zondag of maandag intro sneeuwschoen wandeling. Je krijgt uitleg over het materiaal en hoe je moet lopen met sneeuwschoenen (al inclusief dus)
 (De eerste wandeling is op zondag. Deze eerste wandeldag is een gemiddelde wandeling waar de honden in eerste instantie het eerste stuk aangelijnd lopen. Als de honden onder elkaar goed gaan dan zullen we de honden waar mogelijk los laten lopen. Let wel het los laten lopen van de honden is altijd op eigen verantwoording).
-een zelfstandige winter oriëntatieloop dit is zonder sneeuwschoenen (uitgeschreven wandeling die je op eigen gelegenheid kunt doen)
- Een halve dag sneeuwschoen/wandeling met gids.
- Een langere dag sneeuwschoen wandelen met gids. Daarna een gezellige borrel of “Heisse choco” met kampvuur en Glühwein in de DogMountainInn
 
DogMountain Experience winter pakket
 
Prijs: á 70,00 p.p. (exclusief vervoer en evt. tickets voor gondel/entree)
 
DogMountain Experience winter pakket
 
Meerijden met de DogWalkTrail bus is mogelijk (indien plaats beschikbaar en mits de hond(en) sociaal zijn) Meerijden kost á 3,00 per persoon per dag.
 
Blauw: Dit is voor iedereen met een normale conditie prima te doen, vlakkere wandelingen, weinig of kort stijgen of alleen maar dalen. Mocht je heel slecht zijn in stijgen is het beter te kiezen voor vlakkere wandelingen en wandelingen waar alleen zal worden gedaald.
 
DogMountain Experience winter pakket
 
Rood: Meer stijgen en dalen en kan een langere wandeling zijn maar is voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
Terug naar boven