Vlees voor de honden

 
Nog steeds staat dit in Oostenrijk in de kinderschoenen dus is het noodzaak dat jullie van te voren door geven hoeveel kilo je wilt bestellen. In principe is er geen maximum aan de te bestellen hoeveelheid echter de Logcabin heeft in de koelkast alleen een vriesvakje voor maximaal 3 kilo. De Lodge en DogMountainInn hebben een grote vrieskist/vriezer,
 
Rauw vlees in Oostenrijk bestellen.
 
Het is niet mogelijk om aan te geven welke vleessoorten je wilt. Het is wel mogelijk om aan te geven welke vleessoorten je hond (bijvoorbeeld vanwege een allergie) absoluut niet mag.
 
Prijs per kilo is á 6,00
 
Al het vlees wordt geleverd in diepgevroren kilo verpakkingen en bestaat uit gemalen vlees.
 
Al het vlees komt uit Oostenrijk en komt van scharreldieren. Ook het vlees van de slager (wat we af en toe hebben) komt van dieren die geboren en geslacht zijn in Oostenrijk en eventueel zelfs uit de streek. Je weet van dit vlees zeker dat het in de wei gelopen heeft.
 
Geef bij je reservering of in ieder geval ruim van te voren (2 weken) aan dat je vlees wilt bestellen.
 
In The Lodge en de DogMountainInn zullen we het bestelde vlees in de vriezer neerleggen voordat je aankomt. Het vriesvakje van The Logcabin is niet erg groot dus kan je eventueel vlees bij ons in de vriezer op voorraad houden.
 
(let op: Als je een Grossglockner, DogTracking, of speciaal week vanuit andere accommodatie hebt geboekt is het niet mogelijk rauw vlees te geven behalve carnivoer 2 go. Wij raden je anders  aan om te zorgen dat je hond gewend is aan een brok zodat hij/zij in ieder geval 5 dagen brokken kan verdragen).
 
Je kunt ook vlees zelf kopen bij tierfreund-auer.at
 
Vlees Barf
 
Carnivoer:
 
Carnivoer is in Nederland het adres voor hondenvoer voor je trouwe viervoeter.
 
Het alternatief voor vers vlees is Carnivoer2go. Dit kun je mee nemen op reis. We hebben beperkte voorraad te koop bij ons voor het geval je op een hut wilt slapen of wanneer je hond gewend is om carnivoer te krijgen.
 
Meer info over Carnivoer en verkooppunt: www.carnivoer.nl
Terug naar boven