Servicepakketten

 
De pakketten zijn alleen te bestellen als je in een appartement verblijft dus niet vanuit de studio of de pensionkamers. Er zullen af en toe avonden zijn waar een van deze gerechten wel in Sky’s bistro worden geserveerd.
 
Pakketten
 
Linnenpakket: Het is mogelijk om vooraf al een linnenpakket te bestellen. Bij aankomst zal je bed opgemaakt zijn en liggen er handdoeken (1 grote en 1 kleine) voor je klaar. Ook het keukenlinnen zal klaar liggen. € 15.00 p.p.
 
Ontbijt: Wij zorgen dat er op de afgesproken tijd een heerlijk ontbijt bij je appartement wordt gebracht. Vers Brood, boter, vleeswaren, kaas en jam, gekookt eitje en een lekker sapje. € 12,50 p.p.
 
Gourmetavond: tussen 17.00 en 18.00 uur bezorgen wij de gourmet-set, schalen met biologisch of lokaal vlees en vis, een lekkere salade, sauzen, stokbrood met kruidenboter en wat rauwkost. € 30,00 voor 2 personen. Meerprijs vanaf 3e persoon € 10,00 p.p. Vegetarische producten zijn natuurlijk ook mogelijk
 
Fondue: Wij zorgen dat er tussen 17.00 en 18.00 uur een fonduepan een heerlijk eten aanwezig is. Een lekkere salade, sauzen, stokbrood met kruidenboter en vlees uit de streek of biologisch vlees. Prijs: € 30,00 voor 2 personen. Meerprijs vanaf 3e persoon € 12,50 p.p.

Kaas fondue: Een kaasfondue pan, heerlijke fonduekaas, rauwkost, heerlijke salade en een lekker toetje en glaasje witte wijn. Prijs: € 30,00 voor 2 personen. Meerprijs vanaf 3e persoon € 12,50 p.p.

Kaasraclette:  Wij zorgen dat er tussen  17.00 en 18.00 uur een gourmet set en heerlijke kaas ,lekkere salade en aardappelen aanwezig zijn en daarbij sauzen, stokbrood met kruidenboter en natuurlijk lekkere augurken en uitjes op tafel staan en bovenal overheerlijke Raclette kaas natuurlijk. € 30,00 voor 2 personen/Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.

Borrelpakket: 1 klein flesje witte en 1 klein flesje rode wijn, 1 flesje frisdrank en gemixte borrelhapjes (nootjes/worstjes/kaasjes) Prijs: € 20,00 voor 2 personen.
 
Houtpakket: gezellig de houtkachel aan? Bestel een net brandhout!  Prijs: € 7,50
voor 1 zak, incl. aanmaakblokjes.
 Meer info over Barf: dogwalktrailaustria.com/barf.htm
 
Er is via DogWalkTrail ook Doggy Day Care te boeken, dit is te vinden onder de link
doggydaycare.at
 
Pakketten
Terug naar boven