Familie pakket 2018

 
Wat: Familie pakket
Wanneer: 4 - 11 augustus 2018 (Op aanvraag andere data)
Waar: vanuit de DogMountainInn
Prijs: 2 personen € 370,00 / 3 personen € 500,00 / 4 personen € 625,00 
Voor wie: Vanaf 4 jarige peuters tot 10 jarige kids en hun honden
 
Familie programma
 
Wat houdt het familiepakket ?

Het familiepakket kan je boeken indien je verblijft in een appartement van de DogMountainInn.

Dit programma is in principe geschikt voor kinderen van 4 – 10 jaar (de kinderen moeten wel al stukjes willen wandelen natuurlijk) Vanaf 10 jaar en ouder is het mogelijk om op aanvraag een leuk programma samen te stellen met bijvoorbeeld een hoger touwparcours of raften of andere water activiteiten.

In je programma zijn inclusief:

4 wandelingen/activiteiten:

-Gondelwandeling met leuke uitdagingen… (we volgen een drakenpad met o.a. touwparcours, touwbruggen, klimtorens etc. Natuurlijk lekker ijs eten en je oorkonde ontvangen en dan met de gondel weer naar beneden.

-We gaan een korte wandeling doen waar we voor de hele kleintjes een kinderboogschiet spelletje hebben in de tuin van de DogMountainInn en voor de kinderen vanaf 6 jaar met een speciale kinderboog door een bos heen lopen waar we zullen proberen onze doelen te raken.

Deze dag is het mogelijk dat er een volwassenen met de hond mee gaat op een DogWalkTrail wandeling. De kinderen kunnen of bij ons blijven en de papa’s, mama’s of opa’s en oma’s kunnen met een gids mee op stap.

-Thema middag bij de DogMountainInn waar we bij minder goed weer koekjes bakken voor de hond, hondenspeeltjes zullen maken en leuke hondenfilms kunnen kijken in de thuisbios, bij goed weer natuurlijk buiten met thema’s zoals houthakkers en waterspelletjes.

-Natuurwandeling waar we een mooi tochtje maken in een adembenemend natuurgebied met een prachtig meer. De kinderen krijgen allerlei leuke opdrachtjes die te maken hebben met de natuur. De hond kan met een volwassenen eventueel een stukje verder lopen.

Bij mooi weer is het mogelijk om een extra activiteit te boeken op het water. De wateractiviteiten houden in waterfietsen, kanovaren en suppen. Het is ook mogelijk extra wandelingen te boeken voor kinderen boven de 6 jaar.

Je kunt in onze eigen bistro Sky’s Vergnügen eten. Deze bevindt zich ook in de DogMountainInn. Natuurlijk hebben we speciale familie prijzen. Heb je een appartement geboekt kun je ook koken in je eigen appartement. Er zijn een aantal winkeltjes op loop afstand.

Bij de boeking van het appartement kunnen jullie aangeven of jullie het familie pakket erbij willen boeken.
 
Familie programma
Terug naar boven